tiistai 25. toukokuuta 2010

Rippimekko ja jotain muutakin..





Talven aikana kertyneistä tilkuista ommeltiin tyynyjä ja laukkuja. Tilkkutyövälineistä tutuiksi tulivat tilkkutyöviivain, leikkuri ja alusta. Opittiin tilkkutyön kokoamisperiaate. Applikaationa tehdyissä tyynyissä käytettiin työskentelyn apuna liimaharsoa. Tänä vuonna tyynyjen piti olla SUURIA.



Tähän työhön Heidi maalasi kankaatkin itse, koska sopivia värejä ei löytynyt valmiista kankaista. Kannatti kyllä: hienot hehkuvat värit ja tarkka työtä loppuun asti muutenkin.





Tässä otsikossa luvattu rippimekko. Mekko ehti hyvin valmiiksi, vaikka ensin piti purkaa jo kertaalleen kasaan ommeltu villahuivi, kun opelle ei kelvannut ensimmäinen ompelu. Että sellainen ope.



Tämä lemmikki ei tiedä, että uusi ulkoilupuku teetti omistajalle aika paljon hommia. Kaavat tehtiin nimittäin kahdesta valmiista ulkoilupuvusta,joista oli toinen liian pieni ja toinen liian iso, eri mallisia molemmat puvut. Niin vaan niistä tehtiin kaavat ja ommeltiin puku. Puku kävi tietenkin kotona sovituksessa, mutta aika monesti kaivattiin Ella-lemmikkiä tunnillakin sovitukseen.


Kiitokset kuvista Ninetalle,Jennille ja Riinalle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti