perjantai 4. kesäkuuta 2010

Ihan viimeiset

Tässä tulevat nyt sitten vihoviimeiset valmistuneet sekalaisessa järjestyksessä. Jos työsi kuvaa ei ole, vaikka se on kuvattu, niin diskauksen syy on ollut se, että kuva on ollut liian epätarkka.
Nämä tyynyt on tehty kangasta laskostamalla. Valkoisesta valo taittuu kauniisti, keltaiseen on lisätty tehoväriksi vihreä.

Rosan kesäinen asukokonaisuus. Rannekoru valmistui ihan viimeisillä tunneilla. Onneksi oppilailla riitti virtaa, ope olisi mielellään ollut jo vähän lomatunnelmissa....Tähän liinaan kuviot on maalattu siveltimellä ja kankaanpainantavärillä. Klikkaa suuremmaksi, niin huomaat, kuinka taitavaa siveltimenkäyttöä.Osa seiskoista teki ylimääräisenä työnä peilin kehykset tai kehykset valokuvalle perinteiselle kanavatyökankaalle. Olihan siinä pistelemistä, kun käytettiin melko ohutta muliinilankaa.Lisää pujoteltuja rannekoruja. Opittiin lukon siisti ja kestävä kiinnittäminen helmiketjuihin.Viimeisellä viikolla valmistui vielä yksi lepakkohihainen puserokin.

Viimeiset farkkusortsit ja pillifarkut - hyvin istuvia kuten kaikilla muillakin seiskoilla. Onnistuitte yli odotusten; vai kuka uskoi, että niistä tulisi näin hienoja?Kaikki eivät tehneet lepakkohihaista puseroa trikoo-ompeluharjoituksena vaan haaremihousut. Kivat kesähelteellä.Loput tilkut ommeltiin tilkkutyynyiksi. Huomaathan hienot päällystetyt napit!Aurinkovärjäyksenä tehty silkkihuivi aiemmassa päivityksessä esitellyn vihreän mekon kanssa käytettäväksi.


Ihanat, ihanat pehmolelut. Mutta ei niinkään helpot valmistaa; paljon pieniä kappaleita, jotka pitää osata ommella yhteen oikeassa järjestyksessä.


Laukkuja, tietekin vuoritettuja ja niin ommeltuja, että laukun voi kääntää ja siten vaihtaa helposti väriä.
Ja vielä yhdet farkut, tällä kertaa väljempää mallia, joissa lahkeensuissa iloisenväriset resorit.

1 kommentti: